Мозаїка дотику

28 січня о 16.00 у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться унікальний захід – «Мозаїка дотику» (у рамках соціального проекту «Творчі студії пальчикового живопису для дітей з вадами зору» на базі Львівського навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами зору «Левеня» та Львівської загальноосвітньої школи-інтернат для сліпих дітей).

Мета проведення – показати творчий потенціал дітей із вадами зору та привернути увагу громадськості до їхніх проблем. Адже ці діти по-особливому відчувають світ довкола, вони здатні навчити щирості і гуманності.

В програмі:
– виставка дитячих малюнків;
– концерт за участі дітей-учнів студій;
– презентація тематичної колекції одягу наймолодшої дизайнерки України Софії Марії Сєдової;
– благочинний ярмарок;
– святкова гостина та дитячі забави.

А також – встановлення рекорду книги Гіннеса: колективна робота пальчикового живопису від дітей з вадами зору на полотні розміром 20х10 метрів!!!!

Рекорд фіксується представниками книги рекордів Гіннеса України.

Організаторами заходу є КВК Львівський Палац Мистецтв, ЛММГО «Генерація Плюс», за сприяння Фонду Братів Кличків, Фонду Конрада Аденауера, Фонду Святого Володимира, Дитячого розважального центру «Леопарк», ТМ «Олімпія», торгівельна марка одягу «Без лейбл», а також за підтримки депутата Львівської обласної ради Івана Бокала. Інформаційна підтримка – Львівська міська рада.

Прес-конференція за участі організаторів проекту відбудеться о 15:00 у ЛПМ, у конференц-залі.

Коментувати